Anasayfa / Kategorisiz / 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinliği

15 Temmuz 2018 Pazar günü saat 19:30"da İlçemiz Kaymakamı Sayın Muhammed Enes İPEK, Belediye Başkanımız Sayın Talip ŞEN, Protokol mensupları ve Gülyalı'lı Hemşehrilerimizin yoğun katılımı ile  Milli Birlik Yürüyüşü yapıldı. Saygı duruşu ile başlayan program, Atatürk Anıtı önünde İstiklal Marşının okunması, Kur"an-ı Kerim Tilaveti, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle öğrencilerimiz tarafından yazılan eserlerin okunması ile devam eden program Belediye Başkanımız Sayın  Talip ŞEN ve İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammed Enes İPEK"in günün anlam ve önemi hakkında konuşmaları, İlçe Müftülüğünce tasavvuf Musikisi örneklerinin icra edilmesi ve 15 Temmuz"u 16 Temmuz" a bağlayan gece yarısı 00:13"de İlçemizdeki Tüm camilerimizde selaların okunması ve demokrasi nöbeti ile devam etti.