Anasayfa / Haberler / Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

"Sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberlik gibi pek çok güzelliği içerisinde barındıran mübarek Ramazan ayını uğurlarken, hoşgörü, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan bir bayramı daha birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz" Bu duygu ve düşünceler içerisinde tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, sevdiklerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice bayramlara erişmenizi diliyorum."

Talip ŞEN

Gülyalı Belediye Başkanı