Anasayfa / Haberler / 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi Kutlama Töreni
18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 103. yıldönümü İlçemiz Atatürk parkı önünde, Gülyalı Kaymakamı Sayın Talha BATTAL, Belediye Başkanımız Sayın Talip ŞEN, daire müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla, önce çelenklerin sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla program sona erdi.

Bu zaferi bizlere armağan eden Türkiye Cumhuriyeti"nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizi şükran ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad mekanları cennet olsun.