Anasayfa / Haberler / Ordu Valimizden İlçemize Ziyaret
Ordu Valimiz Sayın Seddar YAVUZ ilçemize gelerek önce Kaymakamlığımızı ve ardından Belediyemizi ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Talip ŞEN, Meclis Üyelerimiz, Mahalle Muhtarlarımız ve Belediye Personelimiz tarafından karşılanan Sayın Valimiz daha sonra Başkanlık makamına geçerek, Belediye Başkanımız Talip ŞEN tarafından kendilerine ilçemiz ve belediyemiz hakkında brifing verildi. Belediyemizin gerçekleştirdiği hizmet ve çalışmalarla ilgili belediye başkanımızı tebrik ederek belediyemizden ayrıldı.

Bu nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Valimize Teşekkür ederiz.