Anasayfa / Kategorisiz / 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

Türkiye Cumhuriyeti'nin müjdecisi, tarihe altın harflerle yazılan 30 Ağustos Zaferi'nin 95. yıldönümünü büyük bir gururla kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde, kahraman milletimiz kadın erkek, yaşlı genç demeden vatan topraklarımıza göz diken işgal kuvvetlerine karşı büyük bir mücadele vererek kazandığı zafer ile kahramanlık destanını yazmıştır. Tarih boyunca olduğu gibi milletimizin, bağımsız ve hür yaşama uğruna her türlü olumsuzluk ve yokluğa rağmen haksızlığa ve zulme karşı verdiği istiklal mücadelesi şanlı 30 Ağustos Zaferi ile taçlanmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, tüm milletimizin Zafer Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Talip ŞEN

Gülyalı Belediye Başkanı