Anasayfa / Kategorisiz / 15 Temmuz Şehitleri İçin Mevlid-İ Şerif Programı Düzenlendi
15 Temmuz Milli Birlik ve Dayanışma Günü kapsamında, İlçemiz Gülyalı Merkez Camiinde  Mevlid-i Şerif etkinliği düzenlendi. Merkez Camiinde gerçekleştirilen programa Gülyalı Kaymakamımız Mehmet Erhan TÜRKER, Belediye Başkanımız Talip ŞEN ve vatandaşlar katıldı. Tüm şehitlerimiz adına düzenlenen Programda, Kuranı Kerim Tilavetleri okundu, ilahiler söylendi ve dualar edildi. Program sonunda İlçe Kaymakamlığı ve Belediyemiz tarafından vatandaşlarımıza çeşitli ikramlarda bulunuldu.