Anasayfa / Kategorisiz / Ordu Valiliği Defterdarlık Milli Emlak Müdürlüğünden İlan
İlimiz, Gülyalı İlçesinde bulunan ve ekli ilan metninde özellikleri belirtilen Hazine taşınmazları üzerinde 4706 sayılı Kanunun Ek-3. Maddesi ile 15.06.2012 tarihli ve 2012/3305 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe giren Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Karar gereğince çıkarılan Kamu Taşınmazlarının Yatırımlara Tahsisine İlişkin Usul ve Esaslar çerçevesinde 49 yıllığına irtifak hakkı tesis edilecektir. Söz konusu taşınmazlara ait ilan metni aşağıda sunulmuştur.