Anasayfa / Kategorisiz / Projeler
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı"ndan Belediyemize Yeni Hibe 2.Çöp Kamyonu

Belediyemizin, Gülyalı halkına daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla araç parkını güçlendirmeye devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı"ndan hibe yoluyla hidrolik sıkıştırmalı çöp kamyonu alınarak araç filosuna yeni bir hizmet aracı daha eklendi. Belediye Başkanımız Talip ŞEN, "Teslim aldığımız bu yeni aracımızla birlikte belediye hizmetlerinin daha etkin bir şekilde yürütülmesini hedefledik. Hizmet kalitemizi artırmak için önemli adımlar attık, atmaya da devam ediyoruz. Bu aracın ilçemize kazandırılmasında emeği geçen Çevre ve Şehircilik Bakanımıza teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

GÜLYALI"YI KİMSE TANIYAMAYACAK
Gülyalı Belediyesi, Ordu Büyükşehir Belediyesi nimetlerinden yararlanmaya başladı. Ordu"nun havaalanı projesi ile ivme kazanan ve vizyon değişikliğine süratle hız veren Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen, havaalanının resmi açılışı yapılana kadar ilçe merkezinde alt ve üst yapı çalışmalarını tamamlamaya çalıştıklarını söyledi.

ELİMİZDEN GELEN TÜM ÇABAYI GÖSTERECEĞİZ

Başkan Şen gazetemize yaptığı açıklamada ilçede asfalt çalışmalarının da hız kazandığını ifade ederek "Şu anda İlçemizAlibey Mahallesi Ersin Taranoğlu Caddesine sıcak asfalt döküyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz'a, Büyükşehir Belediyesi Yol Ulaşım Daire Başkanımız Abdülkadir Hatipoğlu'na ve personeline teşekkür ediyoruz. Gülyalı"yı güzelleştirmek için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Gülyalı Ordu"nun doğuya açılan kapısı olacak" dedi.

MAKÛS TALİHİMİZ YIKILACAK

Asfalt çalışmalarının 2015 yılında da devam edeceğini sözlerine ekleyen Başkan Şen şöyle devam etti; "İlçemiz Ordu"nun turizmde atağa kalkan en gözde bir ilçesi olacak. Çikolata Park ve Havaalanı bizim için hayati projeler olmuştur. Bu yüzden gelecek olan yerli ve yabancı turistlerin göz zevkini de hesaba katarak ilçemizin görsel dizaynına önem vermekteyiz.

GÜLYALI"YI KİMSE TANIYAMAYACAK

Bunun için kış şartları fazla ağırlaşmadan yapabildiğimiz kadar alt yapı, üst yapı ve sıcak asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Ben Gülyalı ilçemizi çok iddialı söylüyorum 5 yıl sonra kimse tanıyamayacak. Geleceğe yatırım yapan hükümetimiz bu noktada Ordu"ya yapılan genel yatırımlarada önem vermektedir. Bu önemi de dikkate alacak olursak Ordu"nun genelinin 2023 yılına kadar makûs talihini yıkacağına inanıyorum. Artık bundan sonra Gülyalı ilçemizin her türlü yatırım ve istihdamı hak ettiğine inanıyor, vatandaşlarımızada çalışmalarımız esnasında verdiğimiz rahatsızlık verdiğimiz için özür diliyoruz. İlçemizde ki hizmetlerimizden dolayı verdiğimiz rahatsızlık geleceğimizin teminatıdır. Bundan dolayı ilçe halkımızın anlayış ve hoşgörülerine de gazeteniz aracılığı ile teşekkür ediyorum" diye konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, kabine ve birçok bürokratı havaalanı açılışında ağırlamanın heyecanınıda yaşadıklarını anımsatan Başkan Şen, İlçe halkının ve Orduluların bu programlara iştirak etmelerini beklediklerinide ayrıca sözlerine ekledi.