Anasayfa / Baskan / Başkan

Değerli Hemşehrilerim;

30 Mart yerel seçimlerinde Halkımızın bize ve partimize olan güven ve teveccühüne layık olmak için durmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.Destekleriyle bize büyük bir teveccühte bulunarak, bizi bu onurlu makama layık gördüğünüz için hepinize teşekkürü borç biliyorum.

Bilmelisiniz ki; hayata geçireceğimiz projeler, sizlerin mutluluğu, refah içinde yaşaması; daha da önemlisi güzel kentimize
bir kimlik kazandırmak adına olacaktır.

Üzerimizde taşıdığımız bu ağır yükün sorumluluğunun bilinciyle, vatandaşlarımızın istek ve beklentilerine uygun olarak hazırladığımız projelerimizle, Sizlerden aldığımız destekle,  İşimiz HİZMET OLACAKTIR.

Makam sevdalısı olarak değil, hizmet sevdalısı olarak, milletin hizmetkarı olarak, iyi ve kötü günde halkının yanında
olmaya gayret edeceğiz.

Kentimizde herkesi kucaklayan bir hizmet anlayışıyla, sevgiyle, hoşgörüyle kentimizi hak ettiği güzelliklerle buluşturacağız.

Değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayan, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde halkın yönetimde söz sahibi olduğu, belediye hizmetlerinin kentin her noktasına ulaştığı, yaşam kalitesi yüksek kentler arasında kendine sağlam bir yer edinecek modern bir kent oluşturmak en büyük hedefimizdir.

Kentimizi, Sizlere yakışır biçimde geliştirmek, çocuğundan gencine, gencinden yaşlısına herkesin yüzünün güldüğü bir kent oluşturmak, vatandaşın isteklerine cevap verebilmek, problemlerine çözüm ortağı olabilmek için çalışacağız.

El birliği, güç birliği, söz birliği dahası gönül birliğiyle eğitim, bilişim-teknoloji alanında, sosyo-ekonomik ve kültürel alanda layık olduğu düzeye taşımak, kültür ve sanatın tüm güzellikleriyle buluşturmak, spor tesisleriyle yeşil alanlarıyla cazibe
merkezi haline getirmek, sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde vatandaşlarımızın her daim yanında olmak için mücadele edeceğiz.

Büyük düşündünüz ve bizi bağrınıza bastınız. Beklentilerinizin farkında olarak, hepinize teşekkürlerimi, selam ve kalbi muhabbetlerimi sunuyorum.

TALİP ŞEN