Anasayfa / Duyurular / 7143 Sayılı Yapılandırma Kanununun 1. Taksit Ödemesi İçin Son Gün

7143 sayılı Yapılandırma Kanunu kapsamında yapılandırılan borçların 1. taksit ödemesi için Son Gün 1 Ekim 2018.

Kanunun getirdiği imkânlardan yararlanmaya devam edilmesi için ilk iki taksitin süresinde ödenmesi şarttır.

Bu nedenle, özellikle birikmiş borçların ödenmesine büyük kolaylık sağlayan 7143 sayılı Kanundan yararlanmaya devam edebilmek için, 1. taksit ödemenizi 1 Ekim Pazartesi günü akşamına kadar yapmayı unutmayın.

Ödemelerinizi;

Başkanlığımız resmi internet sayfasında (www.gulyali.bel.tr.) yer alan "

e-belediye veya Borç Ödeme" bölümünden kredi kartı ile yapabilirsiniz.

İnternet üzerinden yapılacak ödemelerde herhangi bir mağduriyetin oluşmaması için, tarayıcıya "www.gulyali.bel.tr." adresi yazılarak giriş yapılmasına dikkat edilmesi gerekmektedir.

Muhtemel yoğunluk sorunları ile karşılaşmamak için ödeme işlemlerinizi son günlere bırakmamanızı önemle hatırlatırız.